Site icon Околиці Кременчука

Як взяти криптокредит: приклад оформлення на криптобіржі WhiteBIT

Як взяти криптокредит: приклад оформлення на криптобіржі WhiteBIT

Щоб у криптоіндустрії оформити кредит, криптовалюта трейдера використовується як застава. Враховуйте, що на період дії криптопозики, доки ви не повернете борг, ваші монети «заморожуються»: їх не можна продавати або проводити з ними транзакції. Криптокредит виграє порівняно із банківськими системами кредитування. І для цього є кілька причин: більш низькі відсоткові ставки, швидке оформлення та відсутність перевірок рівня доходу та кредитної історії.

Що таке криптовалютний кредит?

Під криптокредитуванням розуміють послугу видачі позик у цифрових активах. При цьому у якості кредитора можуть виступати як інші користувачі, які хочуть таким чином заробляти пасивно, так і криптоплатформи. Криптовалюта в кредит доступна за такою самою схемою, як і в банках, тільки тут всі розрахунки виконуються в цифрових монетах. Гарантією того, що позичальник поверне борг назад, є заставна сума, яка також має бути у крипті.

Багато криптоінвесторів використовують стратегію HODL – довгострокове зберігання криптовалюти на гаманці з метою подальшого продажу, коли курс суттєво зросте. Але бувають ситуації, коли терміново потрібні гроші для особистих цілей чи більш вигідного інвестування в даний момент. І тоді є два рішення – продати свої монети чи оформити криптозайм. У першому випадку ви відразу втратите свої активи. У другому – ви розблокуєте цінність своєї крипти, але при цьому збережете її у своїй власності.

Як взяти кредит криптовалют на біржі?

Перші кроки під час роботи з централізованою криптовалютною біржею – реєстрація та верифікація шляхом проходження процедури KYC. Важливо лише знайти надійний майданчик, якому довіряють багато користувачів. Для роботи з криптовалютою біржа України – ідеальне рішення. Приклад такої платформи – WhiteBIT. Це одна з найбільших європейських криптобірж, яка має українське коріння. Сервіс пропонує понад 350 торгових пар для торгівлі та вигідні умови для оформлення криптокредиту. Як позичити криптовалюту на WhiteBIT:

Щоб повернути заставу, необхідно погасити крипто-займ за узгоджений термін. В основному кредити такого плану потрібні для трейдингу, збільшення розміру вкладень, інвестицій у депозит, стейкінг та ін. За бажанням ви можете купити перспективні монети, які здатні значно збільшити ваш капітал у майбутньому.

Exit mobile version