Site icon Околиці Кременчука

Топ навушників із можливістю дротового та бездротового підключення: вибрати ідеальну модель для себе

Топ навушників із можливістю дротового та бездротового підключення: вибрати ідеальну модель для себе

Навушники — невіднятний аксесуар для любителів музики, ігор, фільмів і подкастів. Вони дають змогу насолоджуватися якісним звуком, не заважаючи оточенню, і створюють атмосферу усамітнення та занурення. Одним із головних критеріїв якісного звуку вважається вибір з’єднання. Дротове і бездротове підключення — предмет суперечок багатьох меломанів і аудіофілів, але навіщо вибирати? Можна купити модель з підтримкою Bluetooth і можливістю підключення дроту. Розповідаємо про три найкращі моделі цього сегмента.

JBL Tune 720 BT

Це навушники-накладки з відмінним звуком, довгим часом роботи та стильним дизайном. Вони отримали м’які амбушури, які забезпечують комфорт при тривалому носінні, і складну конструкцію, що зручно для перенесення.
Пристрій підключаються до джерела звуку по Bluetooth 5.0, що забезпечує стабільний зв’язок і низьку затримку звуку. А якщо увімкнути в роз’єм кабель Type-C, можна використовувати модель як повноцінні провідні навушники.
Звук JBL Tune 720 BT характеризується чистими високими, збалансованими середніми та потужними низькими. Вони підходять для різних жанрів музики, а також для перегляду відео та ігор.

Panasonic RB-M700BGE-K

Середньобюджетні бездротові навушники з активним шумозаглушенням. Вони отримали масивний дизайн, міцне наголов’я і великі амбушури з пам’яттю форми, які щільно прилягають до вух та ізолюють від зовнішніх шумів.
Навушники підключаються до пристроїв по Bluetooth 5.0 і мають вбудований мікрофон для дзвінків і голосового асистента. Дротове підключення реалізовано за допомогою 3,5-мм аудіороз’єму, він розташований на правій чашці.
Звучання навушників Panasonic RB-M700BGE-K потужне і детальне, з широким діапазоном частот і сильним басом. Гаджет оснащений технологією XBS DEEP, яка покращує якість низьких частот і створює відчуття вібрації. Час роботи від однієї зарядки становить до 20 годин з увімкненим шумозаглушенням і до 30 годин без нього. Швидка зарядка дає змогу отримати додаткові 90 хвилин за 15 хвилин.

Marshall Headphones Major IV

Модель Marshall вважається преміальною, проте ціна навушників набагато нижча, ніж у конкурентів з таким набором характеристик. Пристрій отримав зручне наголов’я з маленькими амбушурами, що забезпечують зручну посадку і не сковують рухи.
Звучання Headphones Major IV чисте і збалансоване, з гарною деталізацією і реалістичним басом. Усе завдяки підтримці кодека aptX, що забезпечує високу якість звуку без втрат під час бездротового під’єднання. Час роботи пристрою від однієї зарядки становить до 80 годин — рекордний показник для бездротового режиму. Швидка зарядка дає змогу отримати додаткові 15 годин за 15 хвилин.
На правій чашці є роз’єм для підключення кабелю 3,5 мм. На лівій розташований багатопозиційний джойстик для керування живленням, гучністю, відтворенням і викликами одним рухом.

Exit mobile version