Site icon Околиці Кременчука

Скільки коштує ідеальний електросамокат для поїздок містом

Скільки коштує ідеальний електросамокат для поїздок містом

Життєрадісні молоді люди, що катаються вулицями українських міст на електросамокатах, стали звичним явищем. Коли повз проїжджає ефектна дівчина в сукні, що розвівається на самокаті, мимоволі виникає питання – а скільки коштує такий засіб пересування? В інтернет-магазині “Цитрус” купити електросамокат для дитини можна за ціною від 7 999 гривень. Модель для дорослого райдера коштуватиме 12 999 гривень. Погодьтеся, щодо недорого. Від яких чинників залежить ціна електросамокату в Україні?

З яких складових формується вартість електросамокату

Потужність та тип електромотора: від швидкості до прохідності

Одним із головних факторів, що впливають на ціну електросамокату, є потужність електромотора та тип. Самокати з потужнішими моторами можуть розвивати велику швидкість і легше справлятися з підйомами. Важливо також враховувати тип двигуна – двигуни з прямим приводом, втулкові і ланцюгові двигуни можуть мати різну ефективність і довговічність. Найбільш ефективний та надійний тип – мотор-колесо.

Ємність та якість акумуляторної батареї: дальність та надійність

Інший істотний фактор, що визначає ціну, – акумуляторна батарея. Її ємність впливає дальність поїздок однією зарядці. Самокати з ємними та високоякісними батареями можуть надавати більшу автономію та довговічність.
Літій-іонні батареї є досить легкими та відносно недорогими. А ось LiFePO4 батареї (літій-залізо-фосфатні) є важчими. Але вони прослужать набагато довше, оскільки мають більшу ємність і ресурс експлуатації.

Конструкція та матеріали: вплив на вагу та міцність

Ціна електросамокату може суттєво залежати від матеріалів, що використовуються у його конструкції. Легкі та міцні матеріали, такі як алюміній та вуглеволокно, можуть підвищити вартість, але при цьому зменшити вагу та покращити продуктивність. Якість складання та дизайн також впливають на ціну, за якою можна купити електросамокат в Україні.

Технічні характеристики та додаткові функції: комфорт та інновації

Цілком очевидно, що ціна залежить від технічних характеристик. Найдешевші моделі для дорослої людини відрізняються такими параметрами:

Для наочності наведемо невелику таблицю з декількома найпопулярнішими моделями електросамокатів у “Цитрусі” та їх цінами.

МодельДвигун/швидкістьБатарея/запас ходуОсобливостіЦіна, грн
Like.Bike One25 Вт / 25 км/год270 ВтГ / 25 кмДодаток Minirobot13 899
KingSong KS-N10600 Вт / до 40 км/год697 ВтГ, до 50 кмДодаток, задні дискові гальма25 999
MiScooter Essential250 Ватт / до 20 км/год183 ВтГ / до 20 кмДодаток, три режими поїздок14 999
Ninebot MAX G30350 Вт / до 25 км/год551 ВтГ / до 65 кмДодаток, круїз контроль, ABS29 999

Як бачимо, діапазон цін досить великий. При цьому кожен зможе підібрати електросамокат із ідеальними характеристиками для їзди містом. В інтернет-магазині “Цитрус” оформити вигідну безвідсоткову розстрочку можна прямо на сайті або через мобільний додаток.

Exit mobile version