Site icon Околиці Кременчука

Що може статися з пультом дистанційного керування? Ремонтувати чи купити новий?

Що може статися з пультом дистанційного керування? Ремонтувати чи купити новий?

Пульти дистанційного управління тепер є частиною нашого повсякденного життя. Ми приймаємо це як належне, тому нам навіть не приходить в голову, що їх вибір може бути проблемою. Здебільшого новий пульт дистанційного управління може знадобитися тільки в кількох випадках:

• пульт зламаний

Це частий випадок після падіння пристрою, або залиття його кавою або іншою рідиною.

• кнопки перестали працювати

Частіше використання пульта може призвести до того, що кнопки перестають реагувати на натискання. Тоді необхідний ремонт, наприклад, заміна струмопровідних поверхонь під кнопками контролера . Ремонт пульта дистанційного управління можливо замовити за посиланням https://www.aks.ua/uk/remont/pulty.html, включаючи відправлення. Якщо ремонт неможливий або не потрібен (контролер занадто зношенний), необхідно придбати новий контролер ДУ.

• покупка нового пристрою без пульта в комплекті

Може статися так що пульт не буде входити в комплект нового обладнання. Тому необхідно буде знайти контролер дистанційного управління і купити його в спеціалізованому інтернет-магазині.

• один контроллер для декількох пристроїв

В цьому випадку може допомогти універсальний пульт, який може керувати відразу декількома пристроями. Однак недоліком подібного рішення є складність налаштування. Також універсальні моделі підтримують не всі типи пристроїв.

У чому різниця між доступними пультами?

Сьогодні існує безліч варіантів управління пристроями в будинку. Ми можемо знайти оригінальний контролер, вироблений тому самому заводі , як і саме устаткування, чи вибрати більше дешевий аналогічний пульт, котрий має ті ж функції, що і оригінальний. З налаштуванням оригінального пульта дистанційного керування проблем не буде, та й якість виконання, як правило, знаходиться на вищому рівні. Що стосується копій чи універсальних моделей, то тут все залежатиме від виробника. Чим дорожчий пульт і відоміший його бренд, тим більше шансів отримати якісний продукт. Ми, у свою чергу, радимо вибирати саме заводські моделі, а аналоги використовувати лише у випадках нагальної потреби. Наприклад, коли виробник обладнання більше не випускає аксесуари для застарілих моделей або їх вартість невиправдано висока.

Exit mobile version