Site icon Околиці Кременчука

Огляд туристичного посуду для кулінарних пригод у поході

Огляд туристичного посуду для кулінарних пригод у поході

Збираючись провести вихідні чи відпустку в обіймах природи, потрібно взяти з собою не лише продукти, намет і спальник, а й туристичний посуд. При цьому під час вибору слід звертати увагу на його якість, практичність, розміри і вагу, адже місце в рюкзаку обмежене. Розповідаємо, який посуд варто взяти з собою у похід і як його вибрати.

Який посуд знадобиться в туристичному поході?

Асортимент туристичного посуду досить великий, про що свідчить вибір товарів у відповідній категорії інтернет-магазину Travelersclub. Тут можна придбати такий посуд для приготування їжі та її споживання під час походу:

Який саме силіконовий або алюмінієвий туристичний посуд знадобиться у поході, залежить від тривалості, кількості учасників та інших особливостей мандрівки.

Як вибрати посуд для туристів?

Щоб вибрати оптимальний посуд для приготування, насамперед потрібно визначитися, на чому готуватиметься їжа — на пальнику чи відкритому вогнищі. Якщо туристи планують готувати на пальнику, їм знадобиться каструля відповідного розміру. На відкритому вогнищі краще використовувати казанок.

Якщо говорити про такий посуд, як горнятка та миски, то вироби з нержавійки вирізняються довговічністю, міцністю та практичністю. Однак вони не зовсім зручні в транспортуванні та мають досить велику вагу. Силіконові та пластикові вироби мають менший термін служби, зате легші та компактніші (як правило, вони складаються).

Щоб у туристичний рюкзак помістилось усе необхідне, краще вибирати складані варіанти посуду, а також звернути увагу на універсальні вироби, як-от ложка-виделка. В інтернет-магазині Travelersclub представлено великий вибір якісного туристичного посуду, а також спорядження, одягу, взуття та аксесуарів для комфортного відпочинку на природі.

Exit mobile version