Site icon Околиці Кременчука

Де встановити вбудовану духовку

Де встановити вбудовану духовку

Через те, що сучасні виробники побутових приладів нарешті дозволили класичній плиті та духовці бути окремо, дизайнери та звичайний користувачі отримали можливість створити для себе практичну та комфортну кухню. Існує багато варіацій встановлення побутових приладів. Особливу увагу у статті приділимо місцю розташування духовки.

Установка над стільницею

Ця позиція займає провідне місце в розробці дизайну кухні. Справа в тому, що шафа, встановлена ​​над стільницею, на рівні грудної клітки користувача, має багато переваг.

Крім того, очищення та миття духовки, розташованої на цьому рівні, набагато простіше, ніж стандартної шафи в окремостоячій плиті.

Під стільницею

Це традиційний тип розташування духовки. Особливо він підходить у випадках, коли кухня невелика. Більше того, дизайнери дозволяють встановити вбудовану духовку не обов’язково під варильною поверхнею, а в будь-якому зручному місці. Наприклад, у додатковій шафі, яка стане робочою поверхнею.
Майте на увазі, що духовка, встановлена ​​нижче стільниці, має бути виготовлена ​​в одному стилі із розробленим дизайном. Тоді, де б ви її не розмістили, вона завжди буде на своєму місці.
Що стосується великої кухні, тут ви навіть можете використовувати установку за типом острова.

Де краще встановлювати духовку

Загалом, є кілька місць для правильної та зручної установки вбудованої духовки.

Кілька важливих рекомендацій

Продумуючи дизайн кухні, обов’язково пам’ятайте про кількість необхідних розеток та всієї підводки для побутових приладів: газу, води. Крім того, дотримуйтесь основних рекомендацій.

Використовуючи такі прості поради, ви точно можете зробити свою кухню функціональною та гарною.

Exit mobile version